Ottsjö, tisdag 22 mars, 2011

Utmaningen för dagen var inte huruvida vi skulle få flygväder utan snarare om isen skulle kunna bli torr igen efter gårdagens regn som omvandlade bansystemet till att mer likna den blå lagunen. En del flygare som varit här också under v11 kände att de nog redan fått sina bättre flygdagar för detta läger reste hem idag. Men än så länge har vi inte gett upp iallafall.
.
.
Det här med vågflygning har fått en ny innebörd...
Efter att ha blivit helt slutkörda i allt vad triceps heter pga manuell isborrning fick vi tag i en bensinmotordriven dito. Den klarade av att borra ca 25 gånger snabbare än manuellt, plus att vi blev givetvis inte lika trötta. Glada i hågen borrade vi tre upp ett hundratal hål till för att få vattnet att rinna undan. Detta utöver de hundratals till som alla hjälpt till att borra upp. Vi får se vad det ger för resultat.
.
.
Efter att ha spenderat förmiddagen på isen med att borra hål (se länk till dagens action film nedan) var det strålande väder...
.
.
...för att sen visa sig vara mindre strålande.
.
.
Utsikten från stugan växlade från vacker...
.
.
...till mindre vackert.
.
.
Kolla gärna in dagens actionfilmer nedan. Det går också at se skillnaden på antal plan uppställda idag jämfört med i lördags - se tidigare inlägg i bloggen. Vi får se vad morgondagen har att bjuda på för överraskningar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0